Talvilomatekemistä viikoille 8-10

Ihmemaa kohoaa Vermo Areenalle

Talven Ihmemaan kävijöitä palvelevat haliponit ja huskyajelut, hiihtokokeilu, pulkka- ja liukurimäki sekä lumikeppihevosrata. Lisäksi alueelle on rakentunut muun muassa lumipalloilukenttä, curling- sekä jääminigolfrata. Alueella toimii kahvilamyymälä, jossa on tarjolla lämmintä syötävää ja juotavaa. Avotulen lähellä voi perheen kesken paistaa makkaraa ja nauttia talvitunnelmasta.

Talven Ihmemaa on rakennettu Vermo Areenan laajan pysäköintialueen ympäristöön aidatulle alueelle. Talvikeskus on avattu maanantaina 1.2. ja on päivittäin avoinna sunnuntaihin 14.3. saakka, eli tutustumaan ehtivät kaikkien hiihtolomaviikkojen lomailijat.

Maastorastastusta Ylöjärvellä

Tuulensillan tallilla, Ylöjärvellä, on hiihtolomaviikolla tarjolla maastoratsastuslenkkejä islanninhevosilla (Lauttasillan lenkki, 65 e/hlö, kokonaiskesto n 2,5 h) lisätty viikolle 9 eli 1.3.-4.3.2022 (ti-pe). Varauksen voi tehdä kätevästi hopoti.com ajanvarausjärjestelmässä. 

Tarjolla on ihana metsäinen ratsastushetki, ilman liikenteen hälinää, rauhallisessa tahdissa maalaismaisemissa ja metsäpoluilla. Kesto noin 1,5 h. Pienet ryhmät. Sopii myös vähemmän ratsastaneille, mutta reitti on mukavan vaihteleva myös kokeneille ratsastajille, jotka haluavat nauttia luonnon rauhasta. 

Talli on SRL:n laatutalli ja askellajiratsastustallina Sihyn jäsentalli. Pääasiallinen toiminta on ratsastuskoulutoiminta islanninhevosilla eli askellajiratsastuksen opettaminen.

Tykkäsitkö? Jaa artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
HAPPYRIDER.FI

Jatka lukemista