Tietoa meistä

Happy Rider Company Oy
Hanni Tyry
hanni@happyrider.fi
y-tunnus 3246566-2

Happy Rider ry
Tutustu seuraan täältä >>

Happyrider.fi
Päätoimittaja: Leena Honkajuuri
leena@happyrider.fi

Toimitus
toimitus@happyrider.fi


Happy Rider -perustajien tausta on vahvasti media-alalla. 

Hanni on perustanut GoGolf -median ja rakentanut siitä yli 50 000 golfarin yhteisön. 

Leena on työskennellyt yli 15 vuotta erilaisten sisältöjen parissa sekä toimitustyössä. Tällä hetkellä Leena vetää UKKO.fi:n viestintää. 

Hallituksessamme vaikuttaa myös Sanna Reunanen, joka tehnyt huikea uran kaupallisessa mediassa. 

Hevosen kanssa toimiessa tunnetaidot ovat tärkeitä

Happy Rider lyhyesti

Happy Rider Company perustettiin marraskuussa 2021 ja OmaHevonen-malli saatiin lanseerattua rivakasti muutamaa viikkoa myöhemmin joulukuussa. Vuonna 2022 perustimme lisäksi Happy Riders yhdistyksen ja oman seuran.

Haluamme luoda ison yhteisön onnellisille ratsastajille ja hevosihmisille. Miten hevosten onnellisuutta lisätään, millaisia taitoja tarvitaan onnelliseen ratsastamiseen? Näihin haluamme vastata kaikessa Happy Rider -toiminnassa, mutta etenkin happyrider.fi:ssä, jossa pääsee syventymään erilaisiin hevosasioihin monipuolisesti.

Me haluamme luoda oman yhteisön, joka perustuu hevosten tuomaan onneen. Happy Riders yhdistyksessä mukana voivat olla kaikki, jotka haluavat ratsastaa onnellisesti onnellisilla hevosilla. Tervetuloa meidän omaan onnellisten ratsastajien yhteisöön!


Happyrider.fi:n artikkelit

Meillä on timantinkova sisältötiimi. Happyrider.fi:tä päätoimittaa Leena Honkajuuri. 

Sisältötiimi: 

Kia Herold on markkinoinnin ja viestinnän moniammattilainen, joka on perustanut yhden Suomen ensimmäisistä hevosaiheisista blogeista.

Pauliina Virta on Ohjissa-podcastin sekä -brändin perustaja, esteratsastaja, valmentaja. Pauliina on mukana Suomen Ratsastajainliiton Estekomiteassa ja opettaa ratsastusta ratsastuskouluissa.

Lisäksi meillä on mukana joukko avustajia, jotka auttoivat luomaan pohjan hevosaiheisille artikkeleillemme:
Juulia Erkkilä on intohimoinen hevostyyppi, jonka mielestä parasta hevosissa on niiden herkkyys ja uuden oppiminen niiden kanssa koko ajan. Hän työskentelee ratsastuksenopetuksen ja eläinvusteisen terapian parissa.
Emma Kallioniemi on turkulainen hevosharrastaja, jonka elämässä hevoset ovat olleet isona osana jo yli 16 vuoden ajan.
Aurora Uusitupa on humanististen tieteiden kandidaatti ja hevosnainen, joka on perehtynyt klassiseen ratsastukseen sekä hevosen hyvinvointiin.
Minna Salo on erityisluokanopettaja, ratsastuksenohjaaja ja hänellä on tavoitteellista ratsastusharrastusta ja hevosten kasvattamista takana jo noin 30 vuotta.
Nyyti Vallenius on kirjoittanut hevosromaanin ja paljon novelleja ja sisältöä eri heppalehtiin. Nyyti on valmistunut hevostenhoitajaksi Salpauksesta.

Riitta Kosonen pitää matkailuaiheista Riitta reissaa -blogia ja on intohimoinen hevosmatkailija. Riitta on ratsastusmatkaillut lähes 20 maassa ja 30 kohteessa ja kokeillut useita eri ratsastuslajeja.

Rakennamme hevosalan yhteisöä innokkaiden sisällöntuottajien kanssa. Haluatko nostaa jonkun aiheen esille tai saada näkyvyyttä omille sisällöillesi tai artikkeleille? Haluatko kokeilla miten oma kynä tuottaa hevosaiheisia sisältöjä? Rakennamme yhteisöämme monipuolisesti ja haluamme mukaan mahdollisimman paljon onnellisia hevosharrastajia. Kiinnostaako olla mukana, laita viestiä leena@happyrider.fi niin katsotaan millaista yhteistyötä voisimme tehdä.

 

Yhteistyö?

Me haluamme olla mukana rakentamassa isompaa onnellisten hevosharrastajien yhteisöä. Teemme erilaisia yhteistyötä monenlaisten toimijoiden kanssa. Oli sinulla sitten ratsastuskoulu, hevosalan tarvikeliike tai jotain muuta isoa tai pientä hevosiin liittyvää, katsotaan miten Happy Rider -tiimi voisi olla avuksi. Voimme esimerkiksi järjestää yhdessä tapahtuman Happy Rider Areenalla, tuottaa pöhinää jonkun mielenkiintoisen aiheen ympärille tai nostaa keskustelua hevosmaailmasta yhdessä.

Mikäli yritysyhteistyö kiinnostaa, ota yhteys leena@happyrider.fi

Tietosuojaselosteemme löydät täältä.