Tietoa meistä

Happy Rider Company Oy
y-tunnus 3246566-2
Bulevardi 10 A 4
00120 Helsinki

Päätoimittaja
Leena Honkajuuri
leena@happyrider.fi

Toimitus
toimitus@happyrider.fi

Yhteistyökumppanuudet
Hanni Tyry
050-382 3433

Hevosen kanssa toimiessa tunnetaidot ovat tärkeitä

Happy Rider lyhyesti

Happy Rider Company perustettiin marraskuussa 2021 ja omahevonen.fi-malli saatiin lanseerattua rivakasti muutamaa viikkoa myöhemmin joulukuussa. Osana tätä kokonaisuutta halusimme myös luoda paikan, jossa voi syventymään hevosaiheisiin monipuolisesti.

Me haluamme luoda oman yhteisön alalle, jossa homma perustuu hevosten tuomaan onneen. Happy Riderin tiimiin kuuluvat kaikki, jotka haluavat ratsastaa onnellisesti onnellisilla hevosilla. 

Happy Rider -perustajien tausta on vahvasti media-alalla. 

Hanni on perustanut GoGolf -median ja rakentanut siitä yli 50 000 golfarin yhteisön. 

Leena on työskennellyt yli 15 vuotta erilaisten sisältöjen parissa sekä toimitustyössä. Tällä hetkellä Leena vetää UKKO.fi:n viestintää. 

Hallituksessamme vaikuttaa myös Sanna Reunanen, joka tehnyt huikea uran kaupallisessa mediassa. 

Happy Riderin toimitus

Meillä on timantinkova toimitustiimi. Happy Rideria päätoimittaa Leena Honkajuuri. 

Toimitustiimi: 

Kia Herold on markkinoinnin ja viestinnän moniammattilainen, joka on perustanut yhden Suomen ensimmäisistä hevosaiheisista blogeista.

Pauliina Virta on Ohjissa-podcastin sekä -brändin perustaja, esteratsastaja, valmentaja. Pauliina on mukana Suomen Ratsastajainliiton Estekomiteassa ja opettaa ratsastusta ratsastuskouluissa.

Tiimimme janoaa vielä yhtä vakituista toimittajaa. Mikäli se voisit olla sinä, otathan yhteyttä Leenaan.

Lisäksi meillä on mukana joukko avustajia:
Juulia Erkkilä on intohimoinen hevostyyppi, jonka mielestä parasta hevosissa on niiden herkkyys ja uuden oppiminen niiden kanssa koko ajan. Hän työskentelee ratsastuksenopetuksen ja eläinvusteisen terapian parissa.
Emma Kallioniemi on turkulainen hevosharrastaja, jonka elämässä hevoset ovat olleet isona osana jo yli 16 vuoden ajan.
Aurora Uusitupa on humanististen tieteiden kandidaatti ja hevosnainen, joka on perehtynyt klassiseen ratsastukseen sekä hevosen hyvinvointiin.
Minna Salo on erityisluokanopettaja, ratsastuksenohjaaja ja hänellä on tavoitteellista ratsastusharrastusta ja hevosten kasvattamista takana jo noin 30 vuotta.
Nyyti Vallenius on kirjoittanut hevosromaanin ja paljon novelleja ja sisältöä eri heppalehtiin. Nyyti on valmistunut hevostenhoitajaksi Salpauksesta.

Riitta Kosonen pitää matkailuaiheista Riitta reissaa -blogia ja on intohimoinen hevosmatkailija. Riitta on ratsastusmatkaillut lähes 20 maassa ja 30 kohteessa ja kokeillut useita eri ratsastuslajeja.

Rakennamme hevosalan yhteisöä innokkaiden sisällöntuottajien kanssa. Monet jutuistamme syntyy suoraan freelancer-verkostostamme ja mukaan mahtuu myös lisää huikeita alasta kiinnostuneita freelance-toimittajia ja -kirjoittajia.

Lähetä esimerkkikiartikkeli ja palkkiopyyntösi osoitteeseen leena@happyrider.fi. 

 

Yhteistyökumppaniksi?

Me haluamme olla mukana rakentamassa menestystarinoita. Oli sinulla sitten ratsastuskoulu, hevosalan tarvikeliike tai jotain muuta isoa tai pientä hevosiin liittyvää, katsotaan miten Happy Rider -tiimi voisi olla avuksi.

Rakennamme hevosalan yhteisön myös innokkaiden sisällöntuottajien kanssa. Monet jutuistamme syntyy suoraan freelancer-verkostostamme ja mukaan mahtuukin myös lisää huikeita alasta kiinnostuneita freelance-toimittajia.

Lähetä esimerkkikiartikkeli ja palkkiopyyntösi osoitteeseen leena@happyrider.fi. 

Tietosuojaselosteemme löydät täältä.