Hyvinvointia joogasta, hevosista ja mindfulnessista 9.6.2023

hevonen muuttanut laitumelle

Happy Rider järjestää hyvinvointipäivän Espoonkartanolla perjantaina 9.6.2023. Hyvinvointipäivän aikana pääsee nauttimaan joogasta, mindfulnessista ja hevosten rauhoittavasta seurasta maastoretkellä.

Päivään sisältyy joogan, ratsastuksen ja mindfulnessin lisäksi herkullinen aamiainen sekä ihana lähiruokalounas. Päivän vetää joogaohjaaja Kia Herold sekä johtamisvalmentaja ja mindfulnessohjaaja Eeva Jaakonsalo.

– Hyvinvointipäivä alkaa virkistävällä aamujoogalla ja aamiaisella. Joogan jälkeen lähdemme hevosten kanssa harjoittelemaan läsnäoloa ja rauhoittumista. Opettelemme kuuntelemaan hevosta ja olemaan niiden kautta läsnä hetkessä maastoretken ajan jonka teemme upeissa Espoonkartanon ympäristön maalaismaisemissa, Kia Herold kertoo.

Uutta energiaa hevosista

Päivä on loistava mahdollisuus rauhoittaa omaa arkeaan hevosten seurassa ja saada konkreettisia oppeja siihen, miten maadoittaa itsensä keskellä hektistä arkea. Hyvinvointipäivä antaa uutta energiaa ratsastuksen, joogan ja keskittymisharjoitusten myötä.

Hevoset ovat kilttejä ja turvallisia Happy Riderin hevosia. Ratsastuksen päätteeksi syödään yhdessä lounasta Happy Riderin klubitalolla. Lounaan jälkeen syvennytään mindfulnessin pariin ja päivä päättyy ihanan rentouttavaan keskittymisharjoitukseen Eevan johdolla.

AIKATAULU:

klo 08:30 Saapuminen, terveelliset aamiaissmoothiet suomalaisista marjoista
klo 09:00 Kian virkistävä joogaharjoitus + aamiaisbowl
klo 10:15 Hevosten hakeminen laitumelta, harjaus ja hoitotoimenpiteet
klo 10:45 Maastoretki upeissa Espoon maisemissa
klo 11:45 Hevosten ruokinta ja hevoset takaisin laitumelle
klo 12:15 Yhteinen lounashetki Happy Rider -klubitalolla
klo 13:15 Eevan kanssa mindfulness ja keskittymisharjoitukset
klo 14:15 Hyvinvointipäivä päättyy

Ilmoittaudu mukaan täältä >>
Ensimmäiset 10 ilmoittautunutta mahtuu mukaan!

Hyvinvointipäivän hinta on 149 €, sis. aamiainen, mindfulness, jooga, hevoset ja ohjattu maastoretki sekä lounas.Pidätämme oikeudet muutoksiin ohjelman suhteen.

Tykkäsitkö? Jaa artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
HAPPYRIDER.FI

Jatka lukemista