Happy Riderin suuri ratsastuskysely 2022

Osallisty kyselyyn ja voit voittaa Equestrian Stockholmin tuotepaketin (arvo 100€)

Haluamme Happy Riderilla selvittää tarkemmin mikä meidät houkuttelee hevosten ja ratsastuksen pariin, kuinka usein ratsastamme, mitä lajeja suosimme lajin sisällä, mitä varusteita käytämme, mitä brändejä suosimme jne. Olemme kiinnostuneista kuulemaan myös talliolosuhteiden tärkeydestä ja kuinka paljon rahaa kuukaudessa käytetään hevosharrastukseen. Haluamme samalla myös selvittää hieman miten hevoset elävät Suomessa. Ovatko suurin osa hevosista edelleen tarhoissa osan ajasta, koko päivän tai onko esimerkiksi pihatto yleistymässä elinmuotona tulevaisuudessa – muun muassa näihin asioihin haemma vastauksia suuressa ratsastuskyselyssämme 2022.

Auta meitä yhdessä oppimaan lisää ja osallistu Happy Riderin suureen ratsastuskyselyyn. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Equestrian Stockholmin 100 euron arvoinen tuotepaketti.

Kysely on tarkoitettu kaikille hevosia harrastaville henkilöille ja haluamme kyselyn kautta tavoittaa monenlaisia hevosharrastajia ja kuulla erilaisia ja kattavia näkökulmia.

Tästä pääset vastaamaan suureen ratsastuskyselyyn!

Kyselyn täyttämiseen menee muutama minuutti. Vastausaikaa on 31.7.2022 asti.

Tykkäsitkö? Jaa artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
HAPPYRIDER.FI

Jatka lukemista