Viisi vinkkiä hevosettomaan juhannukseen

Kuva: Linda Holopainen

Jos jostain kumman syystä joudut viettämään juhannuksen ilman hevosia, niin älä pelkää. Tässä jaamme viisi vinkkiä siihen miten selviät hevosettomasta juhannuksesta!

Kuva: Linda Holopainen
  1. Pyri viettämään aikaa ihmisten kanssa, jotka ovat kiiinnostavia ja saat heistä mahdollisimman paljon irti. Hevosten kanssa kun on aina niin mukava viettää aikaa, niin ei kannata tyytyä vähempään.
  2. Nauti siitä, että sinulla ei ole aikataulutettua ohjelmaa pariin päivään. Keskity rauhoittumaan ja hengittelemään, niin olet jälleen iloisempi ja tyytyväisempi hevosenomistaja sekä ratsastaja.
  3. Juo ja syö rauhassa ja nauti siitä, että kerrankin voit ottaa aikaa omaan syömiseen etkä koko ajan mieti, onko hevosella tarpeeksi maitohappobakteereja tai onko laidun tarpeeksi vehreää?
  4. Tarkista hevosen kenkien tilanne jo hyvissä ajoin ennen juhannusta. On aina todella turhauttavaa saada viesti kesken juhannusviettoa, että kenkä roikkuu puoliksi kiinni kaviossa, eikä kengittäjää saa kiinni. Tai käy hankkimassa perus kengitystarvikke ja opettele nappaamaan roikkuvat kengät pois, jotta pääset rauhassa viettämään juhannusta.
  5. Yritä hetken miettiä muita asioita kuin hevosia. Vaikka meillä kaikilla on suurimman osan ajasta vain hevoset ja ratsastus mielessä, niin joskus tekee hyvää tuulettaa päätä ihan muilla asioilla.

    Kohtahan on onneksi jo sunnuntai ja pääsee taas rutiineihin ja hevosteluun kiinni!

Mahtavaa Juhannusta!

Tykkäsitkö? Jaa artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
HAPPYRIDER.FI

Jatka lukemista