Happy Riderit niittivät menestystä Helsinki International Horse Show’ssa

Happy Ridersin tiimillä ei mennyt yhtään hullummin viime viikolla, kun osallistuimme ensimmäistä kertaa Helsinki International Horse Show’hun! Koko tallin innostus ja jännitys oli käsin kosketeltavaa, ja kun viisi meidän omaa ratsukkoa otti osaa kilpailuihin, tunnelma oli katossa. Saimme todistaa hevosten voimaa ja ratsastajien taituruutta useassa kilpailuluokassa.

Kuvassa Aimee Ritter ja Clintella. Kuva: Hanna Heinonen

Aimee Ritter ja 14-vuotias Clintella olivat huomion keskipisteenä Amateur Tourin 95-luokassa. Keskiviikkona he suorittivat upeasti 0-0-radan ja sijoittuivat kolmanneksi. Torstaina ratsukko päätyi 0-4-radalla sijaan 19, mutta suoritus oli silti vaikuttava.

Kuvassa Eeva Tiainen ja Petit Prince eli Peetu. Kuva: Jenna Hänninen

Toinen Happy Ridersin ratsukko, Eeva Tiainen ja Petit Prince, kilpaili myös 95-luokassa. Molempina päivinä Eeva ja Peetu näyttivät taitonsa 0-0-radoilla, sijoittuen keskiviikkona 14:nneksi ja torstaina komeasti kymmenenneksi. 

Kuvassa Tilda Hämäläinen ja Pop Star eli Poppis. Kuva: Jenna Hänninen

Nuoremmat omahevonen.fi-tiimiläiset, Enna Koivunen ja Tilda Hämäläinen, saivat myös arvokasta kilpailukokemusta Helsingin jäähallissa.Tilda nappasi hienosti itselleen neljännen sijan 85-luokassa keskiviikkona erinomaisilla 8.5 pisteillä. Enna ja Finn’s Rocket saivat Amateur Tourin 85-luokassa keskiviikkona taitopisteet 7.2 ja torstaina 7.4, sijoittuen vastaavasti sijoille 25 ja 23. Nuorten hevosten intoa ja nuorten ratsastajien taitoa ei voinut olla huomaamatta.

Kuvassa Enna Koivunen ja Finn’s Rocket eli Vinski. Kuva: Hanna Heinonen

Pop Starilla kilpaillut Sophie Zillacius loisti myös Amateur Tourilla torstaina sijoittuen kahdeksanneksi pisteillä 8.2 ja keskiviikkona sijalla 12  pisteillä 7.6.

Kuvassa Sophie Zillacius ja Pop Star eli Poppis. Kuva: Heidi Lammi

Kaikkien ratsukoiden valmentajat Emilia Vättö, Nora Latvala ja Dominique Barthalaix olivat ylpeitä valmennettaviensa suorituksista. Heidän kova työnsä ja valmennus tuottivat selkeästi tulosta, ja Dominique Barthalaix totesi innostuneesti, ”ensi vuonna meiltä onkin kymmenen kisaajaa täällä.”

Kisatunnelmaa ylläpitämässä kaikkina viitenä HIHS-päivänä oli suuri joukko tallikavereita, jotka näkyiävt ja kuuluivat erityisest Happy Ridersien kilpailupäivinä. Talliyhteisön vahva yhteenkuuluvuus loi kannustavan ilmapiirin, ja monet tulivat paikalle useana päivänä Happy Rider -paidat päällään jakamaan kilpailujännitystä ja iloitsemaan yhdessä. Happy Riders osoitti jälleen olevansa tiivis ja toisiaan tukeva yhteisö, joka jakaa niin ilon kuin menestyksenkin hetket yhdessä.

Helsinki International Horse Show oli unohtumaton kokemus Happy Ridersille, ja pääsimme osoittamaan yhteishengen lisäksi että omaHevonen-tiimillä on paikkansa myös ratsastuksen huipulla. Tulevaisuudessa odotetaan lisää saavutuksia ja innostavia hetkiä näiden ja muiden lahjakkaiden ratsastajien ja meidän huippuvalmentajien ohjauksessa. Tapahtuma oli täynnä naurua, ystävyyttä ja unohtumattomia hetkiä, ja se jätti hymyn kaikkien kasvoille.

Tykkäsitkö? Jaa artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
HAPPYRIDER.FI

Jatka lukemista