Happy Rider Companyn jokainen hevonen lahjoitti 50 euroa Ukrainalle

autakuva suomen punainen risti
Auta lahjoittamalla. Lähetä viesti SPR20 numeroon 16499 (20euroa).

– Haluamme auttaa ja tukea Ukrainaa poikkeuksellisen järkyttävässä tilanteessa. Olemme vielä alkuvaiheessa oleva pieni toimija, mutta meillä on yhteensä 13 hevosta, joiden puolesta osoitamme tukeamme Ukrainalle tässä kamalassa tilanteessa. Jokainen hevosemme lahjoitti 50 euroa Punaisen Ristin katastrofirahastoon, Hanni Tyry Happy Rider Companylta sanoo.

Monet eri toimijat ovat tarttuneet toimeen ja olemme nähneet paljon erilaisia tapoja auttaa ja osallistua. Happy Rider Company haluaa auttaa lahjoittamalla ja samalla kannustaa myös muita hevosalan toimijoita osoittamaan tukensa.

Suomen Punainen Risti jatkaa monivuotista apuaan Itä-Ukrainan konfliktin vaikutuksista kärsiville ihmisille. Varoilla jatketaan avustustyötä, jota kansainvälinen Punainen Risti yhdessä Ukrainan Punaisen Ristin kanssa on tehnyt Ukrainassa vuosien ajan.

Punainen Risti muun muassa jakaa ihmisille materiaaliapua, tukee terveyssektoria ja vesisektoria. Terveyskeskuksille kontaktilinjan molemmin puolin toimitetaan lääkkeitä ja muita terveydenhuollon tarvikkeita. Ihmisille jaetaan ruokaa, käteisapua sekä välineitä elinkeinojen ylläpitämiseen. Varoilla jaetaan myös hygieniapakkauksia, kohennetaan vesihuoltoa ja jaetaan miinatietoutta.

Osallistu sinäkin keräykseen >>

Tykkäsitkö? Jaa artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
HAPPYRIDER.FI

Jatka lukemista